Turnu Severin: Magazinele second hand fac bani pe criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la primele ore ale dimineţii, severinenii iau cu asalt magazinele, iar până la ora închiderii, rafturile rămân goale.

Patronii magazinelor second hand din Severin îşi freacă mâinile de bucurie: de dimineaţa până seara, la ora închiderii, muşterii le calcă tot timpul pragul, iar vânzările sunt pe măsură. Se cumpără orice produs, de la lenjerie intimă, la geci sau paltoane de sezon.
„Dimineaţa, când vin la muncă, găsesc în faţa magazinului zeci de oameni ce aşteaptă, unii de cel puţin o oră. Vor să intre primii şi să aleagă cele mai bune lucruri“, declară Camelia Drăgoi, vânzătoare la un astfel de magazin. Aceasta mai susţine că se caută foarte mult articolele pentru copii,  cele groase, pentru anotimpul rece.

„Toate produsele pentru copii se vând ca pâinea caldă. Dimineaţa, avem preţuri de 2 - 2,5 lei articolul, iar după-amiaza orice articol se vinde cu doar 1 leu”, mai susţine Camelia.

Sunt ieftine pe timp de criză

Cumpărătorii se arată mulţumiţi de lucrurile achiziţionate, mai ales ţinând cont de preţul practicat de aceste magazine. „Vreau să cumpăr ceva de iarnă pentru doi nepoţei. Paltonaş, căciuli, geacă sau ce mai găsesc bun. Produsele sunt foarte ieftine, iar noi suntem prea săraci pentru a călca pragul magazinelor cu produse noi“, susţine Ioana Danciu, o pensionară de 67 de ani. „Este criză, taică, şi cel mai rău se simte în buzunarele noastre. Trebuie să strângem cureaua, că altfel murim de foame. Lucrurile astea sunt ieftine şi bune“, spune Iosif Udroiu, cumpărător, mulţumit că dintr-un astfel de magazin poţi ieşi îmbrăcat din cap până-n picioare cu doar 10 lei.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite