Turnu Severin: FOTO VIDEO/ Luptătorul K1, Ionuţ Atodiresei, la poliţie/ Ghinionul lui a fost că s-a aflat pasager într-o maşină ce s-a dovedit a fi furată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atodiresei şi trei tinere au fost opriţi, joi seară, în trafic, pe Calea Timişoarei din Drobeta Turnu Severin, de o patrulă a Poliţiei Rutiere, pentru depăşirea vitezei. Când au luat la verificat maşina, poliţiştii au descoperit că era furată din Ungaria.

Cei patru mergeau către Timişoara, la o gală sexy kombat, când au fost opriţi de poliţişti pentru că tânăra de la volan depăşise viteza.

“Eu sunt venit cu ele cu maşina, ca simplu pasager. Ne-a oprit radarul şi am fost reţinuţi ca să dăm nişte declaraţii. Atâta tot”, a declarat luptătorul K1.

image

Suspiciunile oamenilor legii cum că autoturismul ar fi furat s-au confirmat.

 “Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, o conducătoare auto, în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Timişoarei din Dr. Tr. Severin, având o viteză de 69 km/oră.

În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul condus de tânără figura a fi sustras de pe teritoriul Ungariei”, a precizat Andreea Dobre, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

image

Tânăra susţine că a cumpărat maşina, cu 6800 de euro, de la un individ pe care nu îl cunoaşte.



Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea provenienţei autoturismului, iar autovehiculul este ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite