Turnu Severin: Lăsat într-o baltă de sânge de un grup de indivizi mascați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Turnu Severin a fost atacat de un grup de persoane înarmate cu topoare, rângi și cuțite, care au descins într-un bar de cartier.

Totul s-a întâmplat în noaptea de luni spre marți, într-un bar aflat pe strada Topolniței din Severin. Ibrahim Mihalache se afla în incinta localului când mai mulți indivizi mascați au pătruns în forță în clădire și s-au năpustit asupra bărbatului. Atacatorii aveau asupra lor mai multe arme albe, cu care și-au agresat victima.

„Este vorba despre o altercație care a avut loc într-un local public de pe strada Topolniței, în care au fost implicate mai multe persoane care foloseau cagule pentru a-și acoperi fața și în timpul căreia un bărbat a fost rănit. Poliția are un cerc de suspecți și sperăm ca în scurt timp atacatorii să fie depistați”, ne-a spus Andreea Dobre, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți.

Ibrahim Mihalache se află la spitalul Județean din Severin, unde a fost internat cu mai multe leziuni provocate de loviturile primite. Bărbatul are un braț sfâșiat de lovituri, capul spart și numeroase echimoze pe corp.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite