Turnu Severin: Lansare de carte la Poliţia de Frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, a avul loc lansarea cărţii „Personalitatea umană în contextul social actual”. Cartea este o culegere de referate ştiinţifice dedicată atât personalului, cât şi tuturor celor care doresc să se optimizeze personal.

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi a lansat, astăzi, cartea cu titlul „Personalitatea umană în contextul social actual”.

„Este practic a culegere de referate ştiinţifice pe care o lansăm. Cartea face parte dintr-un program mai amplu de psihoprofilaxie demarat la nivelul Inspectoratului nostru şi poartă titlul unui simpozion oraganizat în cursul lunii la noi. Este o carte care conţine lucrări ale psihologilor şi al tuturor specialiştilor care au participat la acel simpozion”, a declarat comisarul Cenea Mariana.

Cartea se referă unui public larg care doreşte să se optimizeze personal, având un caracter practic şi conţinând studii de caz ,chiar sfaturi duhovniceşti.  În cadrului evenimentului de lansare au fost invitaţi atât cadre ai IJPF Mehedinţi şi IGPF Bucureşti cât şi reprezentanţi ai DGASPC Mehedinţi .

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite