Turnu Severin: La Strehaia, un excavator a căzut de pe platforma TIR-ului care îl transporta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunțat de către polițiștii din Strehaia drept un eveniment minor, incidentul a cauzat haos în trafic. La această oră, pe DN 6, acolo unde s-a prăbușit utilajul, circulația se desfășoară pe un singur sens.

În urmă cu câteva ore, în localitatea Strehaia, un excavator a căzut de pe platforma TIR-ului care îl transporta, blocând circulația pe sensul de mers spre Craiova. Potrivit declarațiilor culese de la martori, în trafic s-au format cozi kilometrice din cauza utilajului căzut în mijlocul drumului.

„Merg spre Craiova și am văzut utilajul ăsta în mijlocul drumului. Cred că șirul de mașini blocate în trafic se întinde pe vreo 5 kilometri”, ne-a spus Bogdan Tudorache, un severinean care a anunțat, prin telefon, redacția Adevărul de Seară.

„E vorba de un excavator care s-a răsturnat de pe o platformă, de la o distanță de jumătate de metru. Nu sunt victime, iar circulația a fost blocată timp de 3-4 minute. Mai mult nu ne interesează cu privire la acest caz. E un eveniment minor și nu e de competența noastră, ci a companiilor de asigurări”, ne-a declarat, prin telefon, Adrian Văduva, agent șef Poliția Strehaia.

„Evenimentul minor” anunțat de agentul poliției Strehaia s-a dovedit a fi un adevărat coșmar pentru șoferi.

La această oră, traficul pe DN 6 este blocat pe sensul de mers spre Craiova. Potrivit IPJ Mehedinți, așa va rămâne până spre seară, când excavatorul va fi ridicat de pe șosea.

„Incidentul s-a petrecut în urmă cu circa două ore, iar în acest moment traficul se desfășoară pe un singur sens. Echipajele poliției, atât din Severin cât și din Strehaia sunt la fața locului și fluidizează traficul rutier, până la eliberarea șoselei. Având în vedere că este vorba despre un utilaj greu, probabil va mai dura câteva ore până se va întâmpla acest lucru”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, Nicolae Lohon.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite