Turnu Severin: La ISU ”Drobeta”, se strâng ajutoare umanitare pentru sinistraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vederea sprijinirii persoanelor afectate de inundaţiile din ultimele zile, Prefectura Mehedinţi organizează, prin Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta”, o acţiune de colectare a unor ajutoare umanitare.

La sediul Detaşamentului de Pompieri Dr. Tr. Severin, situat pe str. Dumitru Gheaţă Nr. 16, s-a constituit, în această dimineaţă, un centru pentru primirea şi distribuirea ajutoarelor umanitare, donate de instituţii, operatorii economici şi populaţie, sinistraţilor.

Constanţa: Centre pentru ajutoare umanitare în orașele și municipiile din județ

“Inundaţiile catastrofale produse, în ultima vreme, în mai multe judeţe, au provocat victime şi pagube materiale importante. Pentru a veni în sprijinul semenilor noştri aflaţi în situaţii disperate, vă rugăm să daţi dovadă de solidaritate în sprijinirea acestei iniţiative.

Ajutoarele de urgenţă trebuie sa fie într-o stare foarte bună, axate pe alimente de primă necesitate, neperisabile, apă, îmbrăcăminte, etc.

Vă mulţumim şi sperăm că împreună vom putea să-i ajutăm pe cei care, în aceste momente, au nevoie de noi!”, susţine prefectul de Mehedinţi, Ion Mîţu.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite