Turnu Severin: Jandarmii mehedinţeni s-au alăturat campaniei naţionale „Let’s do it Romania!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 130 de jandarmi vor colecta gunoaiele din tot judeţul împreună cu voluntarii. Află mai multe detalii despre când şi în ce condiţii va avea loc acţiunea de ecologizare.

În jur de 130 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, vor participa in ziua de 25.09.2010 , între orele 09.00-14.00, la acţiunile de ecologizare, ce se vor desfăşura  în judeţul Mehedinţi, în cadrul campaniei organizate la nivel naţonal, "Let's Do It, Romania !".

Aceştia vor participa la curăţarea arealelor naturale din jurul localităţilor   Drobeta Turnu-Severin, Prunişor, Orşova(Vodiţa), Vânju Mare, Strehaia, Lunca Banului.

Mehedinţenii s-au alăturat şi ei celui mai mare proiect de cartare a gunoaielor la nivel naţional. Inspirat după un model estonian, proiectul îţi propune strângerea gunoaielor din ţară, generate de oameni din ţară într-o singură zi, pe 25 septembrie.

La acţiune vor participa voluntari, Ong-uri dar şi primarii comunelor împreună cu sătenii doritori.

„Prin participarea la această campanie, jandarmii mehedinţeni  doresc să fie alături de comunitate, prin  contribuţia adusă  la protejarea naturii şi refacerea ecosistemului, în acelaşi timp să sensibilizeze cetăţenii cu privire la colectarea şi depozitarea corespunzătoare a deşeurilor de orice fel”, se arătă într-un comunicat al Jandarmeriei Mehedinţi. 


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite