Turnu Severin: Jandarmii au salvat de la îngheţ un bătrân

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân, în vârstă de 89 ani, desculţ şi îmbrăcat doar cu un pulover şi pantaloni, a fost găsit, azi-noapte, de jandarmi pe drumul ce face legătura între localităţile Ostrov şi Ţigănaşi.

Azi-noapte, în jurul orelor 02.00, jandarmii ce asigurau paza Barajului Gogoşu au depistat o persoană în vârstă ce se deplasa cu greutate dinspre satul Ostrov spre satul Ţigănaşi. Norocul bătrânului au fost jandarmii care patrulau în zonă şi s-au sesizat în legătură cu starea acestuia, bătrânul fiind desculţ, îmbrăcat doar cu un pulover şi pantaloni, având degetele de la mâini şi picioare degerate.

Jandarmii l-au dus la sediul subunităţii unde i-au acordat primul ajutor, l-au învelit în  pături, i-au dat un ceai cald,  după care au anunţat serviciul de ambulanţă, pentru a-l transporta la Spitalul Judeţean din Severin. Până la sosirea salvării, jandarmii au aflat că bătrânul este bolnav psihic, are 89 de ani şi domiciliază în satul Ostrov- Mehedinţi. S-a identificat totodată şi persoana care îl are pe bătrân în îngrijire, respectiv ginerele acestuia, care le-a mulţumit jandarmilor pentru ajutorul acordat. 


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite