Turnu Severin: Investiţii de 50 de milioane de euro în Drobeta Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria anunţă crearea unui număr de 1000 de locuri de  muncă prin atragerea unor investitori-gigant

În 2011 autorităţile locale din Drobeta Turnu Severin vor demara proiecte de infrasctructură şi agrement.

Pe lista proiectelor de investiţii pentru anul viitor, finanţate în mare parte din fonduri europene, cu o sumă totală de 50 de milioane de euro se numără reabilitarea celor 118 străzi din municipiul Drobeta Turnu Severin.

De asemenea construirea unui număr de zece parcări vor însuma cinci hectare de teren din jurul blocurilor.

Alături de acestea pe listă se află şi reabilitarea a încă zece locuri de joacă, două parcuri, două sensuri giratorii noi, continuarea şi finalizarea lucrărilor de anvelopare a blocurilor, demararea lucrărilor de reabilitare a străzii Crişan, şi aici vorbim de zona pietonală care va fi amenajată, în exclusivitate cu granit.

Primăria are în vizor şi construirea unei noi pieţe de legume în zona Banoviţei, dar şi finalizarea lucrărilor la piaţa Crihala.

„ Toate aceste proiecte sunt foarte importante. Nu pot spune că unul este mai important decât celălalt. Ca şi investiţie ele au valori diferite, dar de la cel mai mic până la cel mai mare au aceeaşi importanţă” ne-a spus primarul oraşului, Constantin Gherghe.

În plus primăria anunţă crearea unui număr de 1000 de locuri de muncă prin atragerea unor investitori-gigant precum Cora sau Kauffland.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite