Turnu Severin: ISU „Drobeta” a aplicat amenzi contravenţionale în valoare de peste 66.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma controalelor efectuate, inspectorii Compartimentului avizare-autorizare au aplicat un număr de 90 de sancţiuni dintre care 76 au fost avertismente şi 14 amenzi

Cadrele Compartimentului avizare-autorizare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi, au eliberat, de la începutul anului şi până în prezent, 268 de avize şi autorizaţii în domeniul securităţii la incendiu şi protecţiei civile, dintre acestea 245 au fost avizate şi autorizaţii în domeniul apărării împotriva încediilor şi 23 în domeniul protecţiei civile.

De asemenea, au fost executate 156 de controale la obiective de investiţii, unităţi de execuţie, unităţi de proiectare şi primării.

În urma controalelor efectuate, inspectorii Compartimentului avizare-autorizare au aplicat un număr de 90 de sancţiuni dintre care 76 au fost evertismente şi 14 amenzi contravenţionale, în valoare de  66.500 de lei.

Compartimentul Avizare şi Autorizare din cadrul ISU "Drobeta" asigură verificarea de conformitate cu prevederile reglementărilor tehnice în vigoare, a măsurilor de apărare împotriva incendiilor adoptate în documentaţiile tehnice ale lucrărilor de construcţii, pentru îndeplinirea cerinţei esenţiale "securitate la incendiu" şi realizarea adăposturilor de protecţie civilă.

Tot prin acest compartiment, se eliberează acorduri pentru organizarea jocurilor de artificii cu articole pirotehnice.
Compartimentului avizare şi autorizare îşi desfăşoară zilnic programul de lucru cu publicul, de luni până vineri între orele 0900 şi 1400  la sediul din strada I.C. Brătianu, nr.2.

În plus, informaţii utile privind activităţile specifice de avizare/autorizare din punct de vedere al securităţii la incendiu şi protecţiei civile, se pot afla accesând site-ul inspectoratului www.isumehedinti.ro.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite