Turnu Severin: Grav accident rutier pe DN 67A: O fetiţă a murit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie s-a produs, în această dimineaţă, pe DN 67 A, pe raza localităţii Comanda. Pe fondul oboselii, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, cele două fetiţe ale sale au fost grav rănite, una dintre ele decedând, din păcate, la spitalul din Craiova. 

Accidentul s-a produs pe DN 67A, pe raza localităţii Comanda, în jurul orei 05,15. Bărbatul, în vârstă de 36 ani, se afla în maşină împreună cu familia: soţia şi cele două fiice de 10 şi respectiv, 11 ani.

Cu toţii se îndreptau spre Voloiac, pentru a ajunge la ţară, când la un moment dat, din cauza oboselii, tânărul a adormit la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un cap de pod. 

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a soţiei şi a celor două fetiţe, care au fost transportate de urgenţă la spitalul din Craiova. Din păcate, în jurul orei 8,30, fetiţa în vârstă de 10 ani a decedat.

Potrivit IPJ Mehedinţi, conducătorul auto este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite