Turnu Severin: UPDATE/ Grav accident pe Dealul Stârmina/ Doi bolnavi care mergeau la dializă au murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite după ce maşina de transport dializă a unui centru de sănătate din Drobeta Turnu Severin a intrat într-un cap de pod.

UPDATE/  Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 11, pe DN 56 A, pe Dealul Stârmina din judeţul Mehedinţi.

Un autoturism Dacia Logan care se îndrepta spre Centrul de Dializă din Turnu Severin şi în care se aflau patru persoane a derapat într-o curbă şi a lovit un cap de pod.

În urma impactului, a rezultat decesul a două persoane, repcum şi rănirea gravă a altor două. „Conform procedurii, zona a fost delimitată în vederea continuării cercetărilor. Traficul rutier se desfăşoară pe ambele sensuri, cu excepţia zonei în care s-a produs accidentul”, ne-a precizat inspectorul principal Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi. 

Morţi pe loc
La sosirea pompierilor, la faţa locului au fost găsite patru victime, din care două decedate. Celelalte două persoane au fost descarcerate şi transportate în stare gravă la Spitalul Judeţean din Severin.

„Sesizat la ora 10,53, Detaşamentul de pompieri Drobeta a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o alta Renault cu utilaje şi accesorii de descarcerare şi cu un SMURD.

La faţa locului, au mai fost şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă ”, ne-a spus la rândul său cpt. Liviu Borugă, şeful Centrului Operaţional din cadrul ISU „Drobeta”.  

Condiţiile accidentului sunt în curs de cercetare. Şoferul autoturismului ar putea fi cercetat pentru ucidere din culpă.

ora 10,48 Autoturismul care se îndrepta spre Centrul de Dializă din Turnu Severin şi în care se aflau patru persoane a lovit, pe Dealul Stârmina, un cap de pod şi a ieşit de pe carosabil.

La sosirea pompierilor, la faţa locului au fost găsite patru victime, din care două decedate.

Celelalte două persoane au fost descarcerate şi transportate în stare gravă la Spitalul Judeţean din Severin.   

Citeşte şi  Şoferul ambulanţei este conştient

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite