Turnu Severin: Gheorghe Bunciu vindecă oamenii prin biorezonanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Bunciu
Gheorghe Bunciu

Fost medic militar, Gheorghe Bunciu a îmbrăţişat medicina alternativă. Are propriul cabinet şi este foarte pasionat de a reda sănătatea pacienţilor săi.

Lui Gheorghe Bunciu i-au plăcut mereu seriozitatea şi disciplina. Pasionat şi de medicină, le-a îmbinat pe toate şi a devenit student al Facultăţii de Medicină Militară din Bucureşti. După terminarea facultăţii, a fost repartizat ca medic la o unitate militară din Câmpulung Muscel. A fost medic de infirmierie, apoi medic şef de unitate, pentru ca ulterior să fie promovat ca medic de brigadă, la Curtea de Argeş. „Am lucrat ca medic de brigadă timp de 10 ani, între 1979 şi 1989, şi acopeream mai multe unităţi militare, întinse în toată zona Carpaţilor Meridionali, de la Valea Argeşului până la Valea Cernei“, îşi aminteşte medicul. În 1989 a făcut pasul către Severin, unde a fost medicul Comandamentului Militar Teritorial. „În 1994, unitatea s-a desfiinţat, iar eu am trecut la Serviciul Român de Informaţii, unde am lucrat ca medic-şef până în 2003, când m-am pensionat“, ne spune doctor Bunciu. Fire activă, a preferat munca, în locul unei relaxări oferite de pensionare.

A tratat peste 2.500 de pacienţi

„Ca fost militar, obişnuit cu program, nu am putut să stau degeaba după pensionare. În plus, vârsta mea biologică nu era încă de pensie şi nu mi-a permis să mă opresc din muncă. Aşa că am lucrat la Casa de Asigurări de Sănătate, iar după doi ani mi-am deschis un cabinet propriu. Iniţial am vrut ca acest cabinet să fie unul de medicină de familie, însă mi-am schimbat opţiunea repede. M-am asociat cu o firmă din Craiova care practica metoda de investigaţie prin biorezonanţă, una inedită pentru zona aceasta. După un an de colaboare cu cei de acolo, mi-am cumpărat singur aparatura necesară şi am început să funcţionez pe cont propriu“, povesteşte doctorul.
„Lucrând timp de doi la Casa de Asigurări de Sănătate şi gestionând nişte bani, mi-am dat seama că banii nu sunt de ajuns pentru a oferi sănătate. Oamenii sunt săraci, iar eu, care provin dintr-un mediu modest, îi înţeleg perfect. Nu e suficient să dai foarte mulţi bani pe medicamente pentru a avea sănătate. Este şi motivul pentru care am schimbat structura cabinetului meu, transformându-l în unul de biorezonanţă. Am crezut în această metodă din clipa în care am descoperit-o“, susţine Gheorghe Bunciu. Fostul medic militar şi-a îndeplinit visul de a practica biorezonanţa pe cont propriu, iar acum se poate mândri cu faptul că are peste 2.500 de cazuri examinate. „Sunt încântat de faptul că am pacienţi nu numai din Mehedinţi, ci şi din alte patru judeţe limitrofe. Îmi place atât de mult ceea ce fac încât nu obosesc. Stau opt ore pe zi, uneori şi mai mult, la cabinet, fără să simt oboseala“, mărturiseşte medicul.

Întrebări şi răspunsuri
Ce planuri de viitor aveţi, din punct de vedere profesional?
G.B.:
Mi-ar plăcea ca în viitor să îmi extind cabinetul şi activitatea, pentru a fi capabil să ajut cât mai mulţi oameni. Vreau să practic întreaga paletă de tratamente oferită de biorezonanţă.
Cum vedeţi interesul oamenilor pentru alternativa oferită de dumneavoastră?
G.B.:
Interesul pacienţilor este unul mare. În schimb, medicii, în special cei tineri, în devenire, nu prea sunt interesaţi să ajute oamenii. Din păcate, factorul material primează la cei tineri.

Ce-i place
„În primul rând meseria mea. Apoi îmi place să călătoresc, să citesc, să ascult muzică de calitate. Am permis de conducere de foarte mult timp şi iubesc şofatul.“
Ce nu-i place
„Nu suport minciuna. Nu-mi plac oamenii care vorbesc pe la spate, prefer să mi se spună în faţă şi bune, şi rele. Nu-mi plac neseriozitatea şi nerespectarea cuvântului dat.“

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite