Turnu Severin: Florăriile şi spitalele, singurele instituţii deschise de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magazinele sunt deschise, în Severin, chiar şi în Ajunul Crăciunului
Magazinele sunt deschise, în Severin, chiar şi în Ajunul Crăciunului

Mehedinţenii care îşi fac cumpărăturile, pentru sărbători, au ocazia să meargă la magazinele din Severin, chiar şi în Ajunul Crăciunului

În perioada minivacanţei de Crăciun, cele mai multe instituţii, publice sau private, nu lucrează cu publicul sau au program scurt.

Astfel, mehedinţenii care îşi fac cumpărăturile, pentru sărbători, au ocazia să meargă la magazinele din Severin, chiar şi în Ajunul Crăciunului.

Supermarketurile, dar şi hypermarketul vor fi deschise, dar vor avea un program redus.

Ca urmare, magazinul Profi va funcţiona pe 24 decembrie, între orele 07,00 şi 21,00, iar în ziua de Crăciun va fi închis.

Plus-ul va fi deschis pe 24 decembrie, între orele 8.00 şi 18.00 iar pe 25 închis.

Penny Market va fucţiona pe 24 între orele 8.00 şi 17.00 şi va fi închis pe 25 decembrie.

De asemenea Centrul Comercial Carrefour Drobeta va fi deschis pe 24 decembrie, între orele 7.00 şi 19.00, iar pe 25 închis.

Serviciul de ambulanţă al municipiului Drobeta Turnu Severin va avea program normal de lucru, la fel şi Spitalul Judeţean, adică non-stop.

Firma de transport public din Severin va avea program normal în Ajunul Crăciunului, adică 6.30-20.00 iar pe 25 şi 26 liber.

Dacă unele instituţii şi-au făcut din timp programul, există şi angajaţi care încă nu au aflat cum vor lucra de sărbători.

Este cazul farmaciilor, ai căror reprezentanţi nu s-au decis, încă, la programul de funcţionare în această perioadă.

De menţionat este faptul că există şi instituţii private care vor lucra non-stop, nu vor avea liber nici măcar pe 25 decmbrie, aici vorbim despre unele dintre florăriile din oraş care nu vor avea închis de sărbători.

„O să lucrăm şi pe 25 şi pe 26 o să lucrăm încontinuu. Vom avea program normal adică de la 8.00 dimeneaţa şi până la ora 22.00 seara” ne-a spus Mihaela Blagoe manager florărie.

Sărbătorile de iarnă anulează trenurile. CFR a luat decizia ca pe 24 respectiv 26 decembrie trenurile vor circula normal , iar pe 25 decembrie unele  trenuri personal vor fi anulate.

CFR Călători recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre circulaţia trenurilor la agenţiile CFR la numărul de telefon 0252/313117 şi în staţiile CFR sau la numărul de telefon 0725504458.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite