Turnu Severin: FOTO VIDEO/ S-au reprofilat de sărbători: Angajaţii spălătoriilor auto, asaltaţi de comenzi pentru spălat covoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curăţenia de Paşte bagă bani frumoşi în buzunarele proprietarilor de spălătorii auto. Solicitările curg gârlă, chiar şi acum înainte de Înviere.

În prag de Paşte, spălătoriile auto din Severin s-au reprofilat şi abia mai fac faţă comenzilor. Nu  prea se mai spală maşini, iar aglomeraţia este acum la… covoare şi mochete.

Profitul la un covor e cam acelaşi ca şi la un vehicul şi, cum ies bani frumoşi, proprietarii s-au gândit că nu-i rău să-şi îngroaşe conturile uşurând munca doamnelor.

image

“În această perioadă, mai ales ca prin tradiţie curăţenia de Paşte trebuie făcută, toată lumea vine să spele covoarele. Din această cauză, este foarte mare aglomeraţie, de-abia facem faţă solicitărilor care ne vin zi de zi. Preţul e ca acum doi ani, 4 lei pe metrul pătrat”, ne-a spus Adrian Stuparu, administratorul unei spălătorii auto. 

Adrian Stuparu, proprietarul unei spălătorii auto, lucrează cot la cot cu angajaţii săi (Foto jos)

image

Se munceşte inclusiv sâmbătă
Angajaţii spălătoriilor abia mai fac faţă solicitărilor, muncind de dimineaţă până seara. Şi pentru ca nimeni să nu rămână pe dinafară cu covoarele nespălate, spălătoriile şi-au prelungit şi programul.

“Vom munci program prelungit ca să facem faţă tuturor cererilor pe care le avem, inclusiv în sâmbăta Paştelui.

Nu putem să vă spunem câte covoare am spălat până acum, dar  oricum sunt exagerat de multe. A fost o perioadă bună. Mai mult covoare decât maşini”, a adăugat Adrian Stuparu. 

image

Ca să-şi atragă clienţii, unii proprietari nici nu-i mai lasă pe clienţi să care covorul în spate până la spălătorie. Pentru un leu în plus îl iau de acasă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite