Turnu Severin: FOTO şi VIDEO / Show incendiar pentru motociclişti. Vezi aici acrobaţiile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distracţie de zile mari, sâmbătă, în Severin
Distracţie de zile mari, sâmbătă, în Severin

Severinul a răsunat, astăzi, de motoare turate la maxim. Pasionaţii de motociclete au avut parte de un show de zile mari.

Distracţie, aventură, adrenalină, dar şi muzică de calitate la prima întrunire moto din sud-vestul României - aşa cum o numesc organizatorii -, care a adunat aproape 400 de motociclişti din toată ţara în Mehedinţi.

Petrecerea a început vineri seară, în baza de agremenet de la Baloteşti, cu un concert susţinut de formaţii locale, însă cel mai aşteptat moment a fost cel de sâmbătă, din parcarea hipermarketului situat în cartierul severinean Aluniş.

VEZI AICI FOTOGALERIE

Timp de aproape o oră, pe lângă parada de motoare, bikerii au oferit pasionaţilor de motociclete un show de zile mari, cu acrobaţii şi manevre spectaculoase. 


Artizanii show-ului au fost trei acrobaţi din Bucureşti, printre care şi Corina, o blondă supranumită "ucigaşa de cauciucuri". 



Distracţia continuă în această seară, la Baloteşti, acolo unde au loc numeroase concursuri interactive (de mers încet, tricouri ude sau tras de funie) şi se va încheia mâine, cu muzică rock.

„Aseară am avut concerte cu formaţii locale, dar şi cu formaţia «Madicine Band» din Serbia, care va cânta şi în această seară, alături de formaţia «Sanctuar» din Timişoara. Vom avea parte, de asemenea, de concursuri superdistractive, precum concursurile la piscină, tras de funie, toate nebuniile“, a spus Licinius Cristian, membru fondator al Clubului “Moto Sapiens”, din Severin.


Evenimentul, intitulat „Moto Sapiens Party“, este organizat cu ocazia împlinirii unui an de existenţă a Clubului “Moto Sapiens”.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite