Turnu Severin: FC Drobeta, neputincioasă pe propriul teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oaspeţii au tras de timp la fiecare duel
Oaspeţii au tras de timp la fiecare duel

FC Drobeta a remizat cu Dunărea Turris Turnu Măgurele, scor 0-0, în meciul disputat pe Stadionul “Municipal”. La finalul partidei, nemulţumit de prestaţia elevilor săi, antrenorul Drobetei, Ion Viorel, a decarat că doar zece jucători ar merita să rămână în echipă.

Deşi are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a, FC Drobeta n-a reuşit să câştige partida disputată acasă cu modesta Dunărea Turris Turnu Măgurele.

Urmărit din tribune de doar de 300 de mehedinţeni, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Echipa pregătită de Ion Viorel a avut şansa golului în minutul 20, dar Cristin Boboescu a ratat lovitura de la 11 metri obţinută de Nicuşor Poenaru.

Până la final, gazdele au alergat după cele trei puncte, dar au ratat ocaziile avute, spre nemulţumirea oficialilor severineni.

"Sunt de o lună la echipă. Avem în lot 30 de jucători, dar doar 10 dintre ei ar merita să rămână, la pretenţiile pe care le are Drobeta. Oricum, prima repriză a fost cea mai bună făcută de Drobeta. Am ratat mult. Ar fi foarte bine să ne menţinem în primele locuri până în iarnă", a spus Ion Viorel, antrenorul echipei gazdă, FC Drobeta.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite