Turnu Severin: Eveniment caritabil pentru copiii nevoiaşi. Peste 32.000 de lei vor fi împărţiţi unor familii cu probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii de afaceri alături de autorităţile locale s-au întrecut în licitarea unor obiecte de cult, cu scopul de a reda unor oameni încrederea în şansa lor de a trăi.

Autorităţile locale, dar şi oameni de afaceri au răspuns, aseară, invitaţiei Asociaţiei Cordelia, Episcopiei Severinului şi Strehaiei şi unei televiziunii locale, pentru a întinde o mână de ajutor persoanelor mai puţin norocoase.

Campania “Dăruind, vei dobândi” s-a aflat la a doua ediţie, iar evenimentul a constat în licitarea unui număr de 31 de obiecte de cult şi de decor.

“Campania este la a doua ediţie. În cadrul acestei campanii avem patru cazuri sociale. Prin această campanile, noi încercăm să le dăm o mână de ajutor celor care au nevoie” ne-a spus Corina Rotescu preşedinte Asociaţia Cordelia.

Icoana licitata

Cei care au luat parte la licitaţie au încercat să redea unor oameni zâmbetul şi încrederea în şansa lor de a trăi.

“ Fiind perioada Crăciunului am venit cu gânduri de dăruire şi numai bine pentru cei cu probleme” ne-a spus Sorin Nicolicioiu director adjunct Direcţia Silvică.

Cel mai scump obiect Sfânta Evanghelie

Nicolae Furdui Iancu şi orchestra “Crai Nou” au deschis printr-un recital extraordinar de colinde licitaţia caritabilă.

Licitatia a fost deschisa de Furdui Iancu

Fondurile strânse în valoare de 32.600 lei vor ajunge, în cursul săptămânii viitoare, la Vlad Mihail un tânăr talentat care scrie poezii şi care are nevoie de bani pentru analizele medicale şi pentru o intervenţie chirurgicală, Ane-Marie Ardelean o elevă silitoare care dintoteauna a locuit alături de străbunica sa de 81 de ani şi care îşi duc traiul într-o cămăruţă mică şi sărăcăcioasă pentru care plătesc lună de lună chirie, Denis Dumitrovici un băieţel de numai trei anişori, e vessel chiar dacă părinţii lui luptă zi de zi cu neajunsurile, famile lui având nevoie de orice fel de ajutor, dar mai presus de orice au nevoie de un acoperiş deasupra capului, centrul pentru copii autişti şi mănăstirea Jiana.

Obiect licitat

Cel mai scump obiect licitat a fost sfânta Evanghelie, 4000 lei, care a fost cumpărată de un om de afaceri vâlcean, şi care a dat în plus suma de 5000 de lei pentru finalizărea lucrărilor de la  Mănăstirea Jiana.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite