Turnu Severin: Elicopterul care a aterizat în parcarea din Orşova este păzit de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii orşoveni asigură paza elicopterului care a aterizat în parcarea din Orşova-Mehedinţi. Aparatul de zbor al cărui echipaj era format din trei persoane, nu a suferit avarii.

Un elicopter marca Ecureuil, aparținând operatorului aerian francez DAF a aterizat, astăzi, în jurul orei 12,00, în Orşova, în parcarea unui supermarket, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, respectiv ceață și ninsoare abundentă. Echipajul de la bordul aeronavei a fost nevoit să aterizeze în parcarea magazinului SPAR din Orșova. Potrivit IPJ Mehedinţi, elicopterul aparţine unei companii private, având autorizaţie de zbor pe ruta Beograd- Velip-  Bucureşti Băneasa- Argeş- Burgas, iar zborul era destinat transportului de turişti spre locaţii montane pentru a schia.           
Aparatul de zbor al cărui echipaj era format din trei persoane, nu a suferit avarii, fiind asigurată paza acestuia de către efectivele de poliţie sosite la faţa locului. Totodată, poliţiştii au înştiinţat autorităţile locale şi  Poliţia de Frontieră Mehedinţi despre acest eveniment.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite