Turnu Severin: Elevii şi studenţii se întâlnesc pe patine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au profitat de vremea frumoasă pentru a face mişcare. foto: Cătălin Căruntu
Tinerii au profitat de vremea frumoasă pentru a face mişcare. foto: Cătălin Căruntu

Cu mic, cu mare, oamenii intră pe gheaţă fie pentru a învăţa să patineze, fie pentru a face mişcare după masa îmbelşugată de Revelion.

Din primele zile ale anului, zeci de tineri au venit la patinoarul de pe strada Crişan. Mulţi dintre ei intră pe gheaţă pentru a mai da jos din kilogramele dobândite în urma mesei festive de Revelion. „E un mod plăcut de a face mişcare şi de a ne reveni după tonele de mâncare pe care le-am consumat de Sărbători. Am venit cu câţiva prieteni, stăm două ore şi mergem mai veseli acasă“, ne-a spus Adrian Copilu, unul dintre patinatorii de ocazie.
O altă categorie de clienţi este formată din cei care vin pentru prima dată la patinoar, însoţiţi de prieteni, părinţi sau bunici. „L-am adus pe nepoţelul meu ca să înveţe. E prima oară când vine şi văd că îi place, chiar dacă mai şi cade. E o metodă bună de a-i scoate pe copii din faţa calculatorului sau a televizorului“, susţine Ion Dobrescu, un bunic venit la patinoar cu nepotul.

Preţuri mici, gheaţă, muzică şi voie bună

Patinoarul este amplasat pe strada Crişan, lângă stadionul Angelescu şi este deschis pentru orice categorie de vârstă. Dotat cu copertină, poate fi folosit şi atunci când plouă sau vremea e potrivnică, iar voia bună este asigurată de câteva difuzoare imense amplasate de jur-împrejur, de unde muzica îi încântă pe patinatori. Pentru cei care au patine proprii, costul pentru 60 de minute de aventură pe gheaţă este de 5 lei.
Cei care închiriază şi o pereche de patine plătesc 10 lei pentru acelaşi interval, iar elevii şi studenţii beneficiază de o reducere de 40%. În plus, copiii sub 7 ani au intrarea şi patinele gratuite. Pentru că solicitanţii sunt mai mulţi decât patinele disponibile, la intrarea pe patinoar se formează cozi mari, unde doritorii aşteaptă liniştiţi să le vină rândul.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite