Turnu Severin: Două medalii de aur pentru CSM Drobeta la Judo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezultatele vin în urma a mii de ore de antrenamente
Rezultatele vin în urma a mii de ore de antrenamente

La Deva a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, Cupa «Cetate» la Judo, unde au participat 10 cluburi, respectiv 100 de sportivi.

C.S.M. Drobeta Turnu Severin a participat la această competiţie cu un lot de cinci sportivi (patru la masculin şi unul la feminin).

Andreea Panea, la categoria +78 kg, dar şi la categoria OPEN feminin, a cucerit două medalii de aur, cucerind astfel şi locul în Lotul Naţional al ctg. 70,78, +78 kg, ce se va pregăti la Drobeta Turnu Severin, sub coordonarea profesorului-antrenor  Gicu Vasilan.

Celelalte rezultate ale sportivilor de la CSM Drobeta sunt: Locul II: Andreca Tiberiu- 90 kg; Locul V: Burcă Liviu Ionuţ- 73 kg şi Locul IX: Caranda Cristi- 55 kg.

Cele două medalii de aur ale sportivei Panea Andreea, care a luptat sub culorile C.S.M. Drobeta, dar şi argintul sportivului Andreca Tiberiu, au poziţionat pe locul II clubul severinean, la finalul competiţiei.

«A fost o competiţie de verificare binevenită pentru sportivii noştri, care în anul următor îşi vor schimba categoria de vârstă şi au nevoie să ştie de unde îşi încep pregătirea», a precizat Lena Sterea, purtătorul de cuvânt al CSM Drobeta.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite