Turnu Severin: Două maşini furate din Spania şi Italia, indisponibilizate la vamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două autoturisme furate (marca BMW) au fost indisponibilizate, aseară, de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni de la Porţile de Fier I. Maşinile erau semnalate ca fiind furate din Spania şi Italia.

Un tânăr, în vârstă de 23 ani, s-a prezentat, ieri după-amiază, în vamă, pentru a ieşi din România, cu un autoturism marca BMW. Existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului de către T. Florian, poliţiştii de frontieră au verificat, amănunţit, documentele de identificare prezentate de către aceasta.

Din verificările preliminare efectuate, s-a constatat că autoturismul figurează în bazele de date naţionale ca fiind furat din Spania.

Continuând cercetările, poliţiştii de frontieră au stabilit că maşina figurează ca fiind furat, încă din octombrie 2010, din Madrid- Spania. 
 
Autoturismul furat este fabricat în luna aprilie 2007, are o valoare de 15000 de euro şi
aparţine unei firme spaniole.

O oră mai târziu, poliţiştii de frontieră de la Porţile de Fier I au depistat, pe sensul de ieşire din România, un alt autoturism furat din Italia.

Autoturismul marca BMW, condus de  C. Iulian, din Severin, înmatriculat în Italia, figura ca fiind furat din data de 12 octombrie 2007, din Milano.

image

“Atât pentru T. Florian, cât şi pentru C. Iulian s-au întocmit acte premergătoare, în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

Autovehiculele au fost indisponibilizate la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiate proprietarilor de drept”,
ne-a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al IJPF Mehedinţi.

De la începutul acestui an, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au indisponibilizat trei autoturisme de lux, semnalate ca fiind furate din spaţiul Schengen.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite