Turnu Severin: Două infracţiuni economice, depistate în timpul planului de acţiune “Siguranţa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În cinci ore, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de aproape 9.000 lei
În cinci ore, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de aproape 9.000 lei

Poliţiştii mehedinţeni, sprijiniţi de jandarmi, poliţişti de frontieră şi lucrători ai Oficiului Român de Imigrări au acţionat pe raza oraşului Strehaia, unde au constatat două infracţiuni de natură economică.

<!--[if gte mso 10]>

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în baza planului comun de acţiune „Siguranţa”, la nivel naţional, s-au desfăşurat mai multe acţiuni în sistem integrat la care au participat efective ale Poliţiei Române, Jandarmeriei Române, Poliţiei de Frontieră şi ale Oficiului Român pentru Imigrări.

În Mehedinţi, acţiunea a avut loc, pe raza oraşului Strehaia, în intervalul orar 22:00 - 03:00. S-a urmărit identificarea persoanelor cu un comportament agresiv sau violent care, pe fondul consumului de alcool, tulbură ordinea şi liniştea publică, identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii sau a celor care se sustrag urmăririi penale, depistarea agenţilor economici care desfăşoară activităţi ce încalcă normele legale, precum şi a celor care comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Oamenii legii au constatat două infracţiuni de natură economică, au controlat 73 autoturisme şi au legitimat 168 de persoane. De asemenea, ei au verificat 11 agenţi economici, aplicând 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.970 lei. Totodată, ei au ridicat, în vederea confiscării bunuri (unităţi de calcul, cd-uri, etc), în valoare de 1.630 lei, precum şi o sumă de bani (1.578 lei).

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite