Turnu Severin: Două drumuri judeţene şi alte două comunale, închise din cauza viscolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii supraveghează traficul 24 de ore din 24
Poliţiştii supraveghează traficul 24 de ore din 24

Două drumuri judeţene şi alte două comunale din Mehedinţi sunt închise, astăzi, din cauza vicolului puternic şi a sulurilor de zăpadă de pe carosabil. Cele mai mari probleme sunt pe sectoarele Dârvari- limita cu judeţul Dolj şi Bâlvăneşti- Balta ale drumurilor judeţene 562 şi 670.

Pentru a evita eventualele blocaje rutiere ce pot interveni în trafic, din cauza intensificărilor de vânt din partea de nord a judeţului, poliţiştii au decis închiderea DJ 670, cuprins între localităţile Bâlvăneşti şi Balta, unde s-au format dopuri de zăpadă în carosabil.

Şoferii pot folosi ca, rute ocolitoare, DN 67 Malovăţ- Floreşti- DJ 671 Bala- Baia de Aramă, precum şi sectorul de drum DN 6 Orşova- Băile Herculane- DN 67D Băile Herculane- Baia de Aramă.

Pentru cei care se îndreaptă în sudul judeţului, e bine de ştiut că sunt închise DJ 562 Gemeni- Iablaniţa, DC 125 Pădina Mică- Pădina Mare şi DC 126 Pădina Mare- Iablaniţa.

Pentru informarea şi redirecţionarea şoferilor care tranzitează zona de nord a judeţului, conducerea IPJ Mehedinţi a dispus ca, la intrarea în localităţile Malovăţ şi Balta, să fie amplasat câte un echipaj de poliţie.     

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite