Turnu Severin: Două ambulanțe s-au blocat în zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanțele nu mai pot înainta din cauza stratului de zăpadă
Ambulanțele nu mai pot înainta din cauza stratului de zăpadă

Un copil în vârstă de 1 an și o fată de 14 au probleme în a ajunge la spital. Zăpada încurcă ambulanțele, care nu pot înainta în anumite zone din județ

În urmă cu circa 30 de minute, o ambulanță care se îndrepta spre localitatea Lumnic nu a mai putut înainta prin stratul înalt de zăpadă. Autospeciala se îndrepta către Lumnic pentru a transporta la spitalul din Severin un băiețel de 1 an, diagnosticat cu febră mare. Mașina a rămas blocată în localitatea Prunișor, la circa 3 kilometri de Lumnic.

În cele din urmă, părinții copilului s-au hotărât să îl transporte într-o mașină personală. În acest moment, ambulanța așteaptă la Prunișor pentru a-l prelua pe copil și a-l transporta la spitalul Județean Severin.

Un alt caz este cel al unei ambulanțe de consultație, blocată între localitățile Cujmir și Vrata, din Mehedinți. Mașina se îndreapta spre o fată de 14 ani, care acuză dureri respiratorii și este suspectă de cefalee. În acest moment, ambulanța înaintează în spatele unui plug trimis de drumari pentru a-i netezi drumul prin zăpadă.

Vom reveni cu amănunte asupra acestor cazuri pe severin.adevarul.ro

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite