Turnu Severin: Directorul de la Mediu, prins băut la volan, în afara orelor de program, dar cu maşina instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi
Sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi

Directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi, Cosmin Băloi (34 ani), este cercetat, de poliţişti, pentru conducere pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi pentru abuz în serviciu, întrucât conducea o maşină a instituţiei, în afara orelor de program, fără să deţină, în acel moment, documente justificative.

Cosmin Băloi a fost depistat, joi seară, în jurul orelor 18,20, în trafic, în timp ce conducea un autoturism, proprietatea instituţiei publice.

A fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

“În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că susnumitul nu deţine documente legale necesare efectuării deplasării cu autoturismul instituţiei în momentul depistării”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Mehedinţi.

Poliţiştii i-au întocmit tânărului acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, dar şi pentru abuz în serviciu. 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite