FOTO/Turnu Severin: Deținuții i-au bătut pe elevi, la fotbal. Un fost jucător al Universității Craiova s-a aflat în echipa penitenciarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acțiunea s-a desfășurat în condiții de siguranță
Acțiunea s-a desfășurat în condiții de siguranță

Trei licee din Severin au participat la un turneu de fotbal, alăturui de echipa penitenciarului Drobeta Turnu Severin. Cu un câștigător al Cupei României în echipă, deținuții s-au impus în finală și au câștigat trofeul „Porțile de Fier”.

Deținuții de la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin au avut parte, în acest week-end, de trei ore de relaxare. 12 dintre ei, care formează echipa de fotbal a penitenciarului, au participat la un turneu desfășurat pe terenul sintetic al școlii generale numărul 4.

Deținuții au luptat pentru trofeu alături de echipele de elevi de la liceele Gheorghe Țițeica, Auto și Ștefan Odobleja.

image

„Este vorba despre a doua ediție a Cupei Porțile de Fier, organizată de penitenciarul Severin, la care am invitat, anul acesta, trei unități școlare din oraș. Cei 12 deținuți au fost aleși în urma calităților fotbalistice pe care le-au arătat în urma unor antrenamente și selecții specifice, desfășurate la baza de la Vînjuleț”, ne-a spus agentul Cristian Tuligă, antrenorul echipei deținuților.

image

Finala competiției a pus față în față echipa penitenciarului și pe cea a liceului Gheorghe Țițeica, deținuții impunându-se cu scorul de 4-3, după ce au fost conduși cu 3-0 la pauză.

Pentru participarea la turneu, atât elevii, cât și deținuții au primit cupe, medalii, diplome, dar și câte o minge de fotbal.

Organizatorii au premiat și cel mai tehnic fotbalist al turneului, cel mai tânăr jucător și cel mai bun portar din competiție.

„Acțiunea s-a desfășurat în condiții de siguranță, fiind asigurată paza necesară și nu au fost semnalate evenimente care să ridice probleme de orice natură”, ne-a declarat și Andrei Oțel, purtătorul de cuvânt al penitenciarului.



Fost fotbalist al Științei, căpitanul deținuților

image

Sarea și piperul turneului au fost asigurate de căpitanul echipei formate din persoane private de libertate, câștigător al Cupei României și fost component al Universității Craiova, la începutul anilor `90. El a și marcat un gol în finala competiției, ajutându-și echipa să pună mâna pe trofeu.  Dumitru Predoi, component al „Științei” în perioada 1990-1992, își ispășeste o pedeapsă pentru infracțiuni cu carduri.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite