Turnu Severin: VIDEO/ Desfigurată după ce s-a vopsit la un coafor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O severineancă, în vârstă de 37 de ani, a fost la un pas de a rămâne cheală din cauza vopselei care i-a fost aplicată pe păr la un salon din municipiu. Femeia a fost internată de urgenţă şi face tratament.

Clipe de groază pentru Vasilica Buzurin din Drobeta Turnu Severin, care s-a dus la un salon de înfrumuseţare şi a ajuns la spital.

Femeia a observat că, la o zi după ce îşi vopsise părul la salon, a început să i se umfle capul. „Toată pielea capului e arsă şi faţa este cum o vedeţi de la alergia pe care am făcut-o.

Cum noaptea, în somn, m-a usturat şi m-a luat mâncărimea, a doua zi m-am spălat pe cap şi deja ieri m-am trezit cu partea dreaptă umflată”, ne-a spus Vasilica Buzurin (37 ani), din Turnu Severin.

Când a văzut că nu-i de glumă, femeia s-a dus la spital, unde medicii au internat-o de urgenţă.

Vasilica Buzurin, victimă a unui salon de înfrumuseţare

Ceea ce trebuia să fie un cadou de ziua ei s-a transformat într-un coşmar. Femeia spune că nu este pentru prima dată când îşi vopseşte părul la respectivul salon, numai că de data asta era s-o păţească.

„Vai de mine, am fost anul ăsta în ianuarie, m-am facut blondă şi n-am păţit ce-am păţit acum. Tot acolo. Probabil că a fost vopseaua expirată, nu pot să-mi dau seama. Şi cine mi-a făcut toată pasta?! Patroana!”, ne spune Vasilica Buzurin, hotărâtă să nu mai calce vreodată într-un astfel de salon.

Reprezentanţii salonului de înfrumuseţare au refuzat să comenteze incidentul. 

Femeia a reclamat incidentul şi la Protecţia Consumatorului, dar cum, nu luase bon de la respectivul salon, inspectorii nu i-au putut lua la întrebări pe administratori.

Cazul Vasilicăi poate fi o lecţie pentru multe doamne. Cel mai probabil, tot chinul femeii putea fi evitat printr-un simplu test. Aşa cum scrie pe orice prospect de vopsea de păr.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite