Turnu Severin: FOTO/ Descinderi în Vînju Mare/ Poliţiştii au recuperat mai multe bunuri furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au blocat, ieri, principalele căi de acces în localităţile din sudul judeţului şi au percheziţionat 11 locuinţe.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale, Ordine Publică şi Poliţie Rutieră, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă, dar şi în cooperare cu jandarmii, au organizat ieri o razie de amploare pe raza oraşului Vînju Mare şi a comunelor Devesel, Vlădaia, Punghina şi Pădina, blocând principalele căi de acces în aceste localităţi.

Au fost efectuate 11 percheziţii domiciliare, verificate 12 societăţi comerciale, dar şi controale în traffic, pe principalele căi de acces în cele cinci localităţi, fiind verificate 179 autovehicule şi legitimate 234 de persoane.



În urma acestor acţiuni au fost retrase 7 certificate de înmatriculare şi au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 25.150 de lei.

“În timpul percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au identificat bunuri provenite din savarsirea unor infractiuni de furt, în valoare de 103.070 lei, unele dintre acestea fiind lăsate în custodia administratorilor până la clarificarea situaţiei juridice”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Mehedinţi. 

image



De asemenea, un tânăr de 24 de ani, suspectat de comiterea mai multor furturi din locuințe de pe raza comunei Pădina, a fost reținut, pe bază de ordonanţă, iar alte 81 de persoane au fost sanctionate pentru săvârșirea de abateri la regimul rutier.

Şi tot în acţiunea de ieri, pe raza comunei Devesel, poliţiştii au identificat un utilaj agricol deţinut în prezent de către o societate comercială din judeţul Mehedinţi, în valoare de 88.000 lei, utilaj ce figura ca fiind sustras de pe teritoriul Spaniei, din anul 2009.

image



În cauză se efectuează cercetări, utilajul fiind lăsat în custodia administratorului societăţii până la clarificarea situaţiei juridice a acestuia.

image
Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite