Turnu Severin: DE 70, blocat între Severin şi Orşova/ Cozile de maşini se întind pe 5 km

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia se desfăşoară cu foarte mare dificultate pe Drumul European 70, între Gura Văii şi Vama Porţile de Fier I, din cauza blocajelor apărute în urma nerespectării semafoarelor instalate pe acest tronson. La faţa locului, au fost trimise nu mai puţin de şapte echipaje ale Poliţiei Rutiere Mehedinţi.

Din cauza unor şoferi care nu au respectat culoarea roşie a semaforului, traficul a fost complet blocat în jurul orei 19,30.

Cozile s-au întins pe o distanţă de aproape 5 km, pe fiecare sens de mers, iar nervii şoferilor au fost întinşi la maxim, întrucât s-a aşteptat în trafic mai bine de o oră pentru a trece de punctul critic: vama Porţile de Fier I.



Sesizaţi din trafic, poliţiştii de la Rutieră au reuşit să deblocheze parţial circulaţia, sperând ca la miezul nopţii să nu mai fie probleme.  Potrivit inspectorului Robert Coman, au fost reţinute şi câteva permise de conducere ale şoferilor care au încălcat regulile şi au trecut pe roşu. 

Tronsonul de drum cuprins între Drobeta Turnu Severin şi Orşova se află în reabilitare. Din păcate, de cele mai multe ori, şoferii nu respectă culoarea semaforului şi astfel se produc ambuteiaje, iar cele mai mari probleme se produc în week-end.

Cozile de maşini se întind pe 5 km
Cozile de maşini se întind pe 5 km

În mod normal, distanţa dintre cele două localităţi ar fi parcursă în maxim 30 de minute, însă acum se face în cel puţin 60 de minute. Dacă mai sunt şi ambuteiaje, timpul se măreşte.

 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite