Turnu Severin: Un tren de marfă a deraiat în Mehedinţi. Circulaţia feroviară este blocată pe ruta Craiova-Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un vagon al unui tren  de marfă a deraiat în staţia CFR Valea Albă.

Update 10.50 Vagonul trenului de marfă 91797, care a deraiat în această dimineaţă, în jurul orei 5.30, în staţia Valea Albă, judeţul Mehedinţi, era încărcat cu fier vechi. Circulaţia feroviară pe ruta Craiova-Timişoara este în continuare întreruptă.
CFR Marfă a anunţat că deraierea s-a produs pe raza Sucursalei Banat Oltenia, la ieşirea peste macaze a trenului 91797, remorcat cu locomotiva EA 088. Trenul a fost format în Craiova şi circula către staţia Curtici, mai precizează CFR Marfă într-un comunicat.
Directorul Regionanalei CFR Marfă Craiova, Victor Frăsinoi, a declarat că acum se lucrează cu utilaje pentru a ridica vagonul deraiat. Trenul transporta şpan de la Slatina la Reşiţa Nord. Frăsinoi a estimat că circulaţia feroviară va fi reluată în jurul orei 12.00. Până acum, este afectată circulaţia a patru trenuri.

Circulaţia feroviară pe ruta Craiova-Timişoara este blocată de mai bine de patru ore şi jumătate, după ce un vagon al unui tren de marfă a deraiat în staţia CFR Valea Albă.

Încidentul a avut loc în jurul ore 5.30. în prezent se acţionează cu mai multe utilaje hidraulice pentru a ridica de pe şine vagonul deraiat.

Potrivit reprezentanţilor CFR Craiova traficul feroviar, blocat pe ruta Craiova-Timişoara, va fi reluat la orele prânzului.

Vom reveni cu amănunte!

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite