Turnu Severin: Circulaţia feroviară este paralizată între Severin şi Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alunecările de teren blochează trenurile
Alunecările de teren blochează trenurile

Trei trenuri, în care se află circa 100 de călători, sunt blocate, la această oră, în zona Balota. O alunecare de teren produsă la Balota a  afectat terasamentul căii ferate.

Trei trenuri (în care se află circa 100 de călători) sunt blocate la aceasta oră în judeţul Mehedinţi. O alunecare de teren produsă în zona Balota a fost afectat terasamentul căii ferate.
Alunecarea de teren s-a produs la Valea Albă, în zona Balota, la kilometrul 345+700 şi a fost anunţată în jurul orelor 20. Ea a afectat terasamentul căii ferate pe o lungime de circa 10 metri, dar şi stâlpul care susţine linia de contact a trenurilor, acesta din urmă înclinându-se la 45 de grade. Ambele sensuri de mers sunt afectate, astfel că circulaţia feroviară este paralizată pe relaţia Bucureşti- Timişoara. În Halta Gârniţa, se află staţionat trenul IC 593 care circulă pe ruta Bucureşti-Timisoara şi în care se află aproximativ 50 de persoane, iar în zona Valea Albă, se află trenul IC 594 care circulă pe relaţia Timişoara-Bucureşti, precum şi trenul Personalul 18304, care circulă pe relatia Tr Severin- Strehaia. Până când echipa operativă de la Infrastructura CFR ajunge în zonă  pentru a rezolva cumva situaţia, poliţiştii de la Transporturi Feroviare asigură măsurile de ordine. Tot ei sunt cei care i-au informat pe călători cu privire la incident. Pentru moment, soluţia ar fi ca cei aproape 100 de călători să fie transbordaţi.
   

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite