Turnu Severin: Cele mai multe sancţiuni aplicate în trafic, de poliţişti, sunt pentru viteză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valoarea amenzilor aplicate în trafic se ridică la peste 11.000 lei
Valoarea amenzilor aplicate în trafic se ridică la peste 11.000 lei

Poliţiştii mehedinţeni de la Rutieră au aplicat, în trafic, în ultimele 24 de ore, 101 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 11.240 lei. 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier au continuat acţiunile pe drumurile naționale și județene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
 
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 101 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.240 lei, au fost reţinute, în vederea suspendării, două permise de conducere şi au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost controlate 119 autovehicule şi legitimate 139 persoane.

Astfel, 32 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 18 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru neportul centurii de siguranţă, 8 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate şoferilor pentru defecțiuni tehnice constatate, iar cinci sancţiuni au fost aplicate de poliţişti pentru lipsa documentelor.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite