FOTO/VIDEO Turnu Severin: Un camion răsturnat de o autoutilitară pe centura oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident în care au fost implicate două autocamioane a avut loc azi-dimineaţă, în jurul orei 9.00, pe stada Splai Mihai Viteazul

Azi dimineaţă, în jurul orei 9.00, o autoutilitară şi un camion ce transporta băuturi răcoritoare au fost implicate într-un un gravaccident pe strada Splai Mihai Viteazul din Severin.

Martorii oculari spun că autoutilitara a lovit în spate camionul, astfel încât acesta s-a răsturnat blocând strada pe sensul de mers.

Circulaţia a fost deviată, iar răniţii au primit primul ajutor, fiind scoşi din autocamioane cu ajutorul muncitorilor ce lucrau în zonă.

image

„Maşina verde venea dinspre stadion. Am observat doar când aceasta a dat în spatele camionului roşu, cel cu sucuri. Nu ştiu din ce cauză s-a întâmplat, noi am auzit decât bubuitura şi ne-am speriat, am crezut că vine spre noi. Ne-am speriat şi ne-am dat la o parte, am dat primul ajutor şoferului din autoutilitara verde. El era lovit la picior şi la şold, iar pe cei trei din camion i-am ajutat să iese”, declară un martor ocular.

Persoanele implicate în accident nu au necesitat îngrijiri medicale. Poliţiştii prezenţi la faţa locului nu cunosc cauzele accidentului, urmând să desfăşoare o anchetă în acest sens. 

image

„În jurul orei 9, a avut loc un accident pe strada Splai Mihai Viteazul, zona Târgului Veterani, unde au fost implicate două autocamioane. În continuare vom efectua cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorilor auto”, ne spune agentul şef Ionuţ Prodan.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite