Turnu Severin: Borsetă pierdută, restituită de jandarmi proprietarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în timpul liber, un subofiţer al Jandarmeriei Mehedinţi a găsit, ieri, pe o bancă situată în  zona Biserica Nouă din Severin, o borsetă din piele de culoare neagră.

Jandarmul a ridicat borseta şi a verificat conţinutul acesteia, constatând că în interior se aflau actele de identitate, mai multe documente şi obiecte personale, carduri bancare, suma de 586 lei şi 110 euro, aparţinând lui D. Antonie (67 ani) din Drobeta Turnu Severin.
         
“Subofiţerul a anunţat imediat dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi şi, împreună cu un echipaj de intervenţie care se afla în misiune, s-a deplasat la domiciliul proprietarului, invitându-l la sediul Inspectoratului, pentru identificarea şi restituirea bunurilor”, ne-a precizat lt. Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al IJJ Mehedinţi.

Păgubaşul a intrat în posesia borsetei, apreciind profesionalismul jandarmilor care i-au restituit integral bunurile pierdute.
        
Nu este prima situaţie de acest gen, când jandarmii au identificat proprietarii şi le-au restituit bunurile pierdute. Oamenii legii le recomandă mai multă grijă în asigurarea bunurilor personale pentru evitarea situaţiilor neplăcute.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite