Turnu Severin: Bilanţul accidentului produs pe E 70: 3 morţi şi 7 răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul din cei opt răniţi în accidentul produs, aseară, în jurul orei 18,00, pe E70, în Severin, a murit la spital. Este vorba de o tânără, în vârstă de 16 ani.

Un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz care aducea acasă muncitorii angajaţi pentru reabilitarea drumului european.

Din primele cercetări, reiese că vina aparţine şoferului autoturismului care a intrat neregulamentar într-o depăşire, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de microbuz.

“La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care din primele cercetari a stabilit faptul că şoferul unui autoturism, înmatriculat în Franţa, a efectuat manevra de depăşire neregulamentară, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un microbuz care circula regulamentar din direcţia Orşova”, după cum ne-a precizat inspectorul principal Nicuşor Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Două persoane au murit pe loc, iar o a treia, o tânără, de 16 ani, a murit, patru ore mai târziu, la spital. Un băiat de vârstă apropiată acesteia, aflat în stare foarte gravă, a fost transferat la Spitalul din Craiova.

VEZI AICI FOTOGRAFII DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

În Spitalul Judeţean Severin a mai rămas internat un bărbat cu fractură de bazin. Cele cinci persoane, aflate în microbuz, sunt în afara oricărui pericol. Erau muncitori care lucrau la reabilitarea DE 70 şi se îndreptau spre casă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite