Turnu Severin: Bătrânul care şi-a ucis soţia cu toporul, arestat pe 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Mehedinţi a admis propunerea formulată de Parchet şi a dispus arestarea preventivă a lui Lucian Guduleasa (74 ani), bătrânul care a recunoscut că şi-a ucis soţia cu toporul.

Lucian Guduleasa, bătrânul în vârstă de 74 ani, care şi-a ucis soţia cu toporul, a fost arestat preventiv, pe o perioadă de 29 de zile. El a fost prezentat, ieri, instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru omor calificat, Tribunalul Mehedinţi admiţând propunerea Parchetului. Bătrânul are antecedente penale şi era cunoscut în sat, ca şi soţia lui de altfel ca fiind consumator de băuturi alcoolice.  

Crima s-a produs, luni noapte, în satul Plai, comuna mehedinţeană Brezniţa de Motru. Beat criţă şi convins fiind că i-a făcut vrăji şi că l-a înşelat, bătrânul i-a aplicat consoartei, Buduleasa Marieta (72 ani) mai multe lovituri de topor, în zona capului, după care a lăsat-o într-o baltă de sânge. Bătrânul şi-a recunoscut fapta. Nu i-a fost milă şi nu a avut remuşcări, nici măcar în momentul în care a fost pus lângă cadravrul femeii în căruţa care îi transporta la şosea, întrucât zona este impracticabilă. Pentru omor calificat, bătrânul riscă până la 25 de ani de închisoare.  

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite