Turnu Severin: Autoturimele de lux, ţinta spărgătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Potrivit jandarmilor, tinerii intenţionau să fure piese dintr-un autoturism de lux
Potrivit jandarmilor, tinerii intenţionau să fure piese dintr-un autoturism de lux

Trei tineri au prinşi, în această dimineaţă, în jurul orei 04,00, în timp ce spărgeau geamul unui autoturism marca Audi A6,  parcat în zona Crihala din Severin.

Jandarmii au zădărnicit planul unor tineri care intenţionau să sustragă piese auto dintr-un autoturism de lux. Aflându-se în serviciul de patrulare pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, echipajul mobil de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Mehedinţi a surprins, azi-dimineaţă, în flagrant trei tineri în timp ce spărgeau geamul unui autoturism marca Audi A6,  parcat în zona Crihala din municipiu. La apariţia oamenilor legii, cei trei au încercat să scape fugind, dar au fost reţinuţi în scurt timp de jandarmi.

“În urma verificărilor, s-a stabilit că cei trei, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 ani, domiciliază în comuna  Brezniţa de Ocol,  iar din discuţiile purtate a rezultat faptul că cei trei aveau comenzi de piese pe care trebuiau să le sustragă din diferite maşini de lux, piese pe care urmau să le valorifice ulterior. Dar nu au mai apucat pentru că jandarmii i-au oprit la timp, dându-le planul peste cap”, ne-a declarat lt. Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al IJJ Mehedinţi. Pentru distrugere şi tentativă de furt calificat, jandarmii le-au întocmit celor trei actele premergătoare, riscând astfel pedeapsa cu închisoarea cuprinsă între 3 şi15 ani.

Jandarmii îi sfătuiesc pe proprietarii autoturismelor să nu lase la vedere diferite obiecte (portofele, casetofoane, diverse bunuri de valoare) care ar putea atrage atenţia persoanelor certate cu legea şi le sugerează faptul că mai mult interes în protecţia bunurilor pe care le deţin îi scuteşte de orice incident.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite