Turnu Severin: FOTO/ Au fost premiaţi cei mai buni sportivi ai CSM Drobeta. Printre ei, se află şi înotătorul Radu Marius

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Este pentru a doua oară, când CSM Drobeta îşi premiază sportivii şi antrenorii
Este pentru a doua oară, când CSM Drobeta îşi premiază sportivii şi antrenorii

CSM Drobeta şi-a premiat, astăzi, cei mai buni sportivi şi antrenori, pentru rezultatele obţinute în 2010. 

Sala mare a Prefecturii a găzduit, astăzi, premierea celor mai buni sportivi ai CSM  Drobeta. La eveniment, au participat toţi sportivii şi antrenorii Clubului, care are în componenţă şase ramuri: judo, box, lupte libere, canotaj, atletism şi înot.

Premierea s-a făcut pe fiecare secţie în parte, aceasta însemnând aprecierea valorilor şi  susţinerea lor de către conducerea clubului.



La Atletism, au fost premiaţi Ancuţa Bobocel (cea mai bună sportivă, componentă a Lotului Naţional de senioare), Samuel Biţă şi antrenorul lor Istrate Marin.

CSM Drobeta şi-a premiat sportivii

„2010 a fost un an destul de important pentru mine, primul an la categoria de senioare. Am participat la campionatele mondiale da sală la Doha, în proba de 3000 m, unde am reuşit să-mi fac un record personal, 8 minute şi 54, un timp destul de bun pentru mine.

2011 va fi un an destul de greu, zic eu, pentru că jocurile olimpice bat la uşă, va fi un an în care îmi voi da seama la ce nivel mă aflu înainte de Jocurile Olimpice”, ne-a spus Ancuţa Bobocel.

Ancuţa Bobocel, premiată de directorul CSM Drobeta, Gabriel Răveanu


 
La Secţia Înot, cel mai bun sportiv a fost ales Radu Marius, component al Lotului Olimpic pentru Jocurile Olimpice din Londra 2012.

Ancuţa Bobocel, cea mai bună sportivă în 2010

A fost un an excelent pentru mine, mai ales în plan profesional. Am stabilit noi recorduri naţionale, mi-am îmbunătăţit performanţele. La anul, îmi doresc să fac baremul pentru Mondiale, apoi poate şi baremul pentru Jocurile Olimpice din 2012”, ne-a spus tânărul.

Radu Marius, premiat de directorul CSM Drobeta, Gabriel Răveanu

image

CSM Drobeta l-a premiat şi pe antrenorul său, Dan Bădescu.

Secţia lupte libere a avut pe lista de premiere: Ianculovici Roxana- cea mai buna sportivă, componeneta a Lotului Naţional de Senioare, alături de Ianculovici Bianca, Bogasieru Nicoleta, Predi Valentina, Seicariu Suzana, împreună cu antrenorul Dobrescu.

„Pentru mine, 2010 a fost un an destul de încărcat, multă muncă şi sunt foarte mulţumită de anul care a fost până acum şi urmează un an nou plin, de fapt foarte înărcat şi iar la fel foarte multă muncă.

Anul viitor, aştept să obţin titlu de campioană naţională ca să pot merge la Europene şi la Mondiale, obiectivul principal fiind calificările la Jocurile Olimpice din 2012”, ne-a spus, la rândul ei, Bianca Ianculovici.

Bianca Inaculovici, premiată pentru rezultatele din 2010



Secţia Judo:  Stan Alexandra- cea mai bună sportivă, alături de Hondiu Daniela (componentă a Lotului Naţional de Senioare), Popescu Gabriel, Vâlvoi Anda, împreună cu antrenorii Gicu Vasilan şi Lena Sterea.

La secţia Judo, au mai fost premiaţi «picii atomici» care au fost campioni pe vârsta lor: Stroe Ana Maria, Borontiş Andreea, Ioviţă Roberta şi Popescu Adelin. 

Secţia Box:
Hau Georginel- cel mai bun sportiv, component al Lotului Naţional de tineret, alături de Luca Cîtu, Giurconiu Ionuţ, Garonfir Cosmina, împreună cu antrenorul Dumitru Cipere. 

Secţia Canotaj: Dinu Radu Nicoleta, Popescu Ionela, împreună cu antrenorul Mitroi Dorin.

Este pentru a doua oară, când CSM Drobeta îşi premiază sportivii şi antrenorii
Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite