Turnu Severin: Arme, muniţie şi substanţe interzise, găsite de poliţişti în urma unor descinderi în localurile publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate împreună cu ofiţeri ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, ai Biroului de Ordine Publică şi ai celui de Investigaţii Criminale au descins, în această dimineaţă, între orele 03.00 şi 05.00, în mai multe localuri publice de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

Beneficiind de sprijinul de specialitate al ofiţerilor D.G.I.P.I. şi Serviciul de intervenţie rapidă, oamenii legii au legitimat 40 de persoane, efectuând mai multe percheziţii corporale şi au controlat 8 autovehicule.

Acţionând cu fermitate, poliţiştii au găsit asupra unui tânăr de 21 de ani, din Severin, un plic ce conţinea o substanţă vegetală suspectă de culoare brun-olive, aceasta fiind ridicată şi trimisă la laborator în vederea expertizării.

Faţă de tânăr, s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi consum de droguri de risc, dosarul urmând a fi înaintat D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinţi cu propunerea legală.

În aceeaşi acţiune, poliţiştii au găsit asupra unui alt tânăr de 24 ani, din Severin, o armă albă (cuţit), aceasta fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.
     
În cauză, s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept al cuţitului, pumnalului ori al altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire, precum şi folosirea armelor de tir cu aer comprimat, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor.

La controlul efectuat într-unul din localurile publice, poliţiştii au găsit şi un pistol calibru 9 mm, precum şi 5 cartuşe dintre care trei erau modificate cu bilă metalică.

Arma a fost ridicată de poliţişti pentru continuarea cercetărilor, fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite