Turnu Severin: Angajatul STS Timiş dat dispărut a fost găsit mort

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Axinescu (41 ani) a fost găsit de scafandri, azi-noapte, pe fundul Dunării, în apropierea unei pensiuni.

Pentru că malul era foarte abrupt, a fost solicitat sprijinul pompierilor orşoveni. “S-a intervenit cu o autospecială şi patru subofiţeri pentru recuperarea corpului unei persoane înecate în fluviul Dunărea.

Pentru scoaterea cadavrului, s-a acţionat, deoarece malul era foarte abrupt”, se arată într-un comunicat emis de ISU “Drobeta”.

A fost identificat de familie 
Familia bărbatului a fost şi ea prezentă în momentul scoaterii acestuia din Dunăre. “În data de 30.08.2010, ora 19.30, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Orşova a fost sesizat telefonic cu privire la faptul că, în apropierea unei pensiuni de pe Clisura Dunării a fost găsit cadavrul unei persoane de sex masculin, într-un canal pentru colectarea apei pluviale de pe versanţii din zonă, ce se deversează în Dunăre.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de la IPJ Mehedinţi şi Poliţia Orşova, iar persoana decedată a fost identificată ca fiind A. Alexandru, identificarea fiind făcută de către membrii familiei acestuia”, se arată într-un alt comunicat emis de IPJ Mehedinţi.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Serviciu de Medicină Legală Mehedinţi în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs decesul.

image

Bărbatul se cazase împreună cu opt adulţi şi patru copii la o casă de vacanţă din Eşelniţa. Lipsa lui a fost observată sâmbătă dimineaţă, de către cei ce-l însoţeau.

Aceştia au început căutările şi cum nu l-au găsit, după 24 de ore, au anunţat poliţia. Poliţiştii au început imediat cercetările în acest caz, fiind dat dispărut în condiţii suspecte. Una din ipoteze a fost că bărbatul a fost înghiţit de apele Dunării.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite