Turnu Severin: Ameninţări cu moartea la adresa surorii băiatului de 13 ani înjunghiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Cocoană continuă să aibă o viaţă de coşmar la o lună şi o săptămână de la uciderea lui Alexandru, de 13 ani. Sora copilului primeşte mesaje de ameninţare, iar bunicul tânărului omorât acuză procuratura că nu audiat-o pe sora băiatului, Lavinia.

Rudele lui Alexandru Cocoană sunt ameninţate prin telefoane anonime şi nu au linişte de când copilul lor s-a stins prematur din viaţă. „Nu este posibil aşa ceva. Lavinia este la mâna celor din clanul criminalului. Nu poate să doarmă noaptea pentru că primeşte mesaje anonime de ameninţare şi are coşmaruri. Nu a fost chemată deloc la audieri deşi a fost de faţă când Alexandru a fost ucis. Îşi bat joc de noi. Trebuie să se afle adevărul şi vinovaţii să plătească scump“, a declarat în această dimineaţă bunicul lui Alexandru, Gică Beţiu.

Alexandru Cocoană a fost înjunghiat pe 23 octombrie în staţia de autobuz de lângă şcoala din Obârşia de Câmp (Mehedinţi) de un coleg mai mare, Sorin Lucian Ioncescu (16 ani) după un conflict între mai mulţi tineri.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite