Turnu Severin: Alcool şi obiecte pirotehnice, confiscate de poliţiştii strehăieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o percheziţie domiciliară, poliţiştii din Strehaia şi Voloiac au găsit produse alimentare și peste 300 litri băuturi alcoolice, în valoare de circa 20.000 lei, dar şi sute de obiecte pirotehnice deţinute ilegal.

Poliţiştii orașului Strehaia, împreună cu agenţii Postului de poliție Voloiac, au organizat și executat, ieri, în intervalul orar 12.00-19.00, o acțiune pe linie economică efectuând totodată şi o percheziție domiciliară la locuința lui G. Gicu (56 ani), din comuna Voloiac, suspectat de comercializarea produselor accizabile fără respectarea prevederilor legale.

Cu ocazia percheziției, au fost identificate și ridicate în vederea confiscării, produse alimentare și peste 300 litri băuturi alcoolice (coniac,vodcă și lichior), în valoare de circa 20.000 lei, pentru care bărbatul nu deținea documente de proveniență ale acestora.

De asemenea, au fost identificate şi ridicate, în vederea cercetărilor, un număr de 440 obiecte pirotehnice deținute în mod ilegal.

În cauză, se continuă cercetările față de persoana în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă, deținere de produse accizabile în afara antrepozitelor fiscale sau comerciale, de produse accizabile netimbrate sau timbrate necorespunzător, urmând a fi extinse cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și deținere în mod ilegal de materiale pirotehnice.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite