Turnu Severin: Adversari modeşti în Antalya pentru Universitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte i-a pus pe craioveni serios la treabă
Mark Wotte i-a pus pe craioveni serios la treabă

Conducerea Ştiinţei a stabilit cinci meciuri de verificare pentru stagiul de pregătire din Turcia. Nici una dintre echipe nu are un nume sonor care să capteze atenţie.

Primul amical va fi pe 28 ianuarie, în compania echipei Shakhter Karaganda, care se află pe locul trei din prima ligă din Kazahstan. Pe 30 ianuarie, va avea loc cel de al doilea test al oltenilor contra naţionalei olimpice a Koreei de Nord. În a doua zi din luna februarie, Ştiinţa va întâlni o formaţie din Liga a IV-a din Germania (Regionalliga Nord), SV Babelsberg 03. Pe 4 februarie, vor juca împotriva echipei Gyeongnam, grupare ce activeaza în campionatul Coreei de Sud şi s-a clasat pe poziţia a 7-a în sezonul care s-a încheiat de curând. Ultimul amical din Turcia va fi împotriva celor de la Spartak Nalchik, locul 13 în prima ligă din Rusia în ediţia care s-a terminat recent. Toate meciurile se vor desfăşura în Lara, acolo unde va fi cartierul general al Universităţii.

Site-ul oficial la echipeo poloneze Arka Gdnya a anunţat că formaţia lor va susţine un test cu Universitatea Craiova, însă conducerea Ştiinţei nu a anunţat această partidă de verificare.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite