Turnu Severin: FOTO VIDEO/ Accident spectaculos pe DN67/ Un autotren încărcat cu cărbune s-a răsturnat la câţiva metri de o casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autocamion încărcat cu 22,5 tone de cărbune s-a răsturnat, în afara părţii carosabile, din cauza vitezei într-o curbă.

Accidentul s-a produs, astăzi, pe DN 67, pe raza localităţii mehedinţene Broşteni. Autotrenul se îndrepta spre Termocentrala de la Halânga.

Şoferul acestuia nu a redus viteza, într-o curbă, a intrat pe contrasens unde s-a şi răsturnat în afara părţii carosabile, la aproximativ 5 metri de o casă.

A fost distrus parapetele, pe o porţiune de circa 60 m, dar şi două indicatoare rutiere. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

La faţa locului, s-au deplasat imediat poliţişti, reprezentanţi ai Secţiei Drumuri Naţionale, dar şi pompierii de la Motru.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Localnicii spun că nu este pentru prima dată când, în zonă, au loc astfel de accidente, din cauza vitezei cu care se intră în curbă. “De-aia mi-am făcut o casă în spate.

Mă mut un pic mai departe de drum, că e pericol. Putea să vină peste mine în cameră.

În momentul ăla chiar intrasem în cameră. Acum am problem cu o parte din gard, pe la porţi, plus mizeria care este aici.

Numai manual se poate da totul la o parte”, ne-a spus Nicolae Berescu, proprietarul imobilului lângă care a “aterizat” autotrenul.

Şoferul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite