Turnu Severin: Accident mortal pe DE 70, la Tâmna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr, în vârstă de 24 ani, din Severin a murit, astăzi, în jurul orei 11,30, într-un grav accident rutier produs pe DE 70 (DN6) la intrare în localitatea mehedinţeană Tâmna.

Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv la un carosabil umed. Şoferul unui autoturism Skoda Octavia, Marian B. (24 ani) se îndrepta spre Craiova când, la un moment dat, a derapat, a intrat pe contrasens şi a plonjat circa 15 metri în râul Huşniţa. "Conducătorul auto a derapat, a păsăsit partea carosabilă şi a ajuns în râul din apropiere. Acum, se efectuează cercetări pentru a stabili cauzele exacte şi împrejurările în care s-a produs acest accident”, a declarat inspectorul Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi. Echipele de intervenţie al SMURD şi Ambulanţă au încercat mai bine de o jumătate de oră să-l resusciteze pe tânăr, dar din păcate nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Pasarela de la Tâmna, periculoasă
Zona este cunoscută de şoferi ca fiind una periculoasă, poliţiştii de la Rutieră instalând încă de acum câţiva ani un panou inscripţionat “Viteza ucide”. Localnicii susţin şi ei că viteza este cea care îi ucide pe mulţi. “Au fost multe cazuri pe pasarela asta. Cred că ăsta e al zecelea caz. E periculoasă curba şi vin cu viteză mare”, ne-a spus Cosmin Popescu, un localnic din zonă.  Printre cei care au asistat la resuscitarea tânărului, a fost şi un severinean care susţine că-l cunoştea pe tbăiat. “N-a mai avut accidente până acum, dar aşa a fost să fie. Era tânăr, de vreo 20 şi ceva de ani, şi ştiu că avea o firmă mică în Severin”, ne-a spus Ilia Traian.
Traficul rutier a fost restricţionat, circa o oră, în timpul operaţiunii de ridicare şi scoatere a maşinii pe un refugiu rutier.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite