Turnu Severin: A plecat la o lucrare și nu s-a mai întors

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Nanora, tatăl dispărutului
Gheorghe Nanora, tatăl dispărutului

Emil Nanora, de 52 de ani, din comuna mehedințeană Gogoșu, este dispărut de acasă din 2005

Un bătrân din comuna mehedințeană Gogoșu își caută cu disperare de cinci ani fiul dispărut. Gheorghe Nanora, în vârstă de 52 de ani, a fost văzut ultima dată în sat în vara anului 1995. Dispărutul era de mai mulți ani pensionat pe caz de boală, însă obișnuia destul des să vină la Severin unde lucra ca tâmplar. Din același motiv a plecat în urmă cu cinci ani de acasă.

Emil era un om liniștit

„Mi-a zis că fusese tocmit pentru o lucrare la o casă din Severin. Nu era supărat, nu s-a certat cu mine.  Era tâmplar bun și foarte căutat. Pe timpul lui Ceaușescu a lucrat la un atelier din Severin și a făcut și un curs de sculptor. S-a îmbolnăvit de plâmâni și a fost nevoit să iasă la pensie. Dar din când în când mai venea la Severin, la diverse lucrări. Nu era căsătorit, locuia cu mine”, ne-a declarat Gheorghe Nanora, care a apelat la ajutorul ziarului nostru în speranța că cineva poate îl ajută cu vreo informație despre fiul său. Despre Emil, bătrânul spune că era un om liniștit, care stătea departe de scandaluri: „Era băiat bun, nu era scandalagiu și nu umbla în anturaje proaste. Când venea la muncă la Severin dormea la niște prieteni, dar care erau la fel ca el oameni liniștiți și muncitori. I-am întrebat pe acești prieteni dacă mai știu ceva de fiul meu și mi-au spus doar că aflaseră că i se tăiese pensia. În toți anii ăștia am tot sperat că cineva îl va întâli și îmi va da de veste, dar nu s-a întâmplat așa”. Bărbatul exclude posibilitatea ca fiul său să fi plecat în străinătate întrucât era prea sărac pentru a-și permite costul unei călătorii.


Poliția a demarat cercetările
Cum din momentul dispariției au trecut cinci ani, bătrânul spune cu tristețe că nu mai speră ca fiul său să mai fie în viață și ieri a sesizat poliția. „O să dispunem urmărirea la nivel național și o să facem demersurile în vederea găsirii lui”, a declarat subcomisarul Paul Medinceanu, de la serviciul de investigații criminale-compartimentul urmăriri al IPJ Mehedinți.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite