Turnu Severin: A intrat cu maşina prin geamul unui magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neatenţia îl va costa pe un şofer din Turnu Severin care a intrat, în această după-amiază, cu maşina în vitrina unui magazin.   

Bărbatul avea maşina parcată în faţa unui magazin de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din Turnu Severin.

Nimeni nu ştie cum s-a produs cu exactitate accidentul, însă martorii susţin că şoferul ar fi vrut să pornească maşina aflată deja în viteză, n-ar fi călcat ambreiajul şi astfel a intrat în vitrina magazinului.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, deşi vânzătoarea era foarte aproape de vitrină. “Eram pe scaun, foarte aproape. Vă daţi seama că m-am speriat.

A intrat cu maşina în magazin, a dărâmat vitrina. Era parcată maşina, iar dumnealui a zis că îi pare rău. Se vedea că şi dumnealui era speriat”, ne-a spus vânzătoarea magazinului. 

image

Şoferul a fost sancţionat de poliţiştii de la Rutieră cu 268 lei. “Şoferul a fost sancţionat contravenţional conf. Ord.Urgenţă 195/2002 şi va fi dispusă despăgubirea proprietarului magazinului de către societatea de asigurări”, ne-a spus agentul şef adjunct Ovidiu Pătrulescu de la Biroul Rutier Dr. Tr. Severin.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, fiind distruse uşa de acces, un geam şi bunurile aflate pe unul din rafturile magazinului.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite