Turnu Severin: A fost prins suspectul celor 80.000 lei furaţi, în luna mai, dintr-o maşină a Consiliului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul furtului este M. Florian, în vârstă de 38 ani, din Bucureşti. El a fost reţinut, pentru 24 de ore, de poliţiştii mehedinţeni şi prezentat deja Parchetului de pe lângă Judecătoria Dr. Tr. Severin, cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Potrivit anchetatorilor, suspectul şi-a recunoscut parţial fapta.  „Vis-a-vis de faptul că a sustras banii a recunoscut... motivaţia, prezenţa în Turnu Severin şi alte aspecte legate de modul în care a săvârşit infracţiunea”, ne-a precizat comisarul şef Liviu Negrea, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Mehedinţi. 

M. Florian (38 ani) este din Bucureşti. Potrivit poliţiştilor, se pare că ar mai fi "operat" pe raza altor două judeţe.

Suspectul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă

Camerele de supraveghere ale instituţiilor din zonă i-au ajutat foarte mult pe poliţişti în prinderea bărbatului.

Au fost recuperaţi şi 30.000 lei din valoarea prejudiciului, restul banilor fiind cheltuiţi în Spania, după cum le-a declarat bărbatul anchetatorilor.

„Din verificările efectuate, a urmărit victima de la banca de la care au fost ridicaţi banii, până în locul unde şi-a parcat maşina”, a adăugat comisarul şef Liviu Negrea. 


Vă reamintim faptul că, pe 10 mai a.c., dintr-o maşină a Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, parcată în faţa instituţiei, au fost furaţi 80.000 lei, ziua, în amiaza mare.

Banii aparţineau unuia dintre şoferii instituţiei, care a făcut imprudenţa să-i lase în autoturismul instituţiei şi a urcat câteva minute în Consiliul Judeţean.

Când s-a întors, geanta în care se aflau banii dispăruse. Bărbatul împrumutase banii pe care vroia să-i folosească la cumpărarea unei garsoniere pentru fiica sa.

În scurt timp, poliţiştii au blocat ieşirile oraşului şi judeţului şi au încearcat să identifice hoţii cu ajutorul camerelor de luat vederi din zona în care s-a produs evenimentul.

Vom reveni cu amănunte.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite