Turnu Severin: FOTO VIDEO/ S-a deschis primul hypermarket din Severin/ „Bătălie” pe ulei, scaune şi electrocasnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, s-a deschis primul hypermarket din Turnu Severin. După o aşteptare civilizată la intrarea în centrul comercial, aproape 3000 de oameni s-au îmbulzit în faţa rafturilor pline cu produse la ofertă.

Încă de la deschidere, hipermarket-ul a avut un succes nebun, întrucât promoţiile i-au atras pe clienţi ca un magnet. Amatorii de preţuri reduse s-au trezit, cu noaptea-n cap, să-şi facă aprovizionarea, pentru că anticipau că va fi aglomeraţie la intrarea în magazin.

VEZI AICI GALERIE FOTO

image

„Am venit de pe ora 7, pentru că ştiam că va fi teroare. Ar fi trebuit poate să fie două intrări”, ne spunea o femeie.

image

La câteva minute după deschidere, în cei 7100 de metri pătraţi ai magazinului, abia dacă aveai loc să arunci un ac.

image

Începuse vânătoarea de produse. Oamenii s-au bulucit să prindă produse la preţuri promoţionale, golind rafturile aproape instantaneu. Electrocasnicele, mobilierul şi alimentele au fost cele mai vânate articole, lupta dându-se pentru plasme sau cuptoare cu microunde.

image

Atraşi de preţul scăzut, severinenii au „devastat”, într-o clipită, rafturile cu ulei, dar şi standurile cu scaune, al căror preţ se ridică la patru lei bucata. Unii dintre ei au făcut chiar şi alpinism pentru câteva sticle cu ulei mai ieftin.

image

„Staţi doamnă mai uşor, de ce mi le luaţi de pe raft?! Eu mi le pun deoparte şi dumneavoastră vi le puneţi în coş?!”, striga un bărbat căţărat pe unul din rafturi în încercarea de a prinde câteva sticle cu ulei.

image

Şi pentru că a fost o sărbătoare, organizatorii le-au oferit clienţilor câte o felie de tort şi un pahar de şampanie din partea casei

image
Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite